A munka menete - Lukátsy Bútor
Skip to content

A munka menete

1

Helyszíni felmérés

A közös munka a helyszíni felméréssel indul, ahol megbeszéljük, hogy az elképzelt bútor a gyakorlatban hogyan valósítható meg.
Te felvázolod az elvárásaid és vágyaid, én pedig elmondom a megoldási javaslataim.

Ha még bizonytalan vagy a színek, alapanyag-használat kérdésében, ebben is tudok segíteni! Katalógusokkal és az előnyök-hátrányok bemutatásával könnyítem meg a választást.

Azt is elmondom, ha az elképzelés valamely részét nem tartom megvalósíthatónak. Úgy gondolom, hogy szakmai felelősségem nemet mondani, ha nem tartom biztonságosnak vagy tartósnak egy elgondolás kivitelezését.

helyszíni felmérés

Közösen kiválasztjuk az ideális megoldást, majd pedig elvégzem a bútor helyének felmérését. Rögzítem a kapcsolók, konnektorok, vízkiállások helyét, és néhány fényképet is készítek a helyszínről, melyekre a tervezés során lesz szükség.

Indulhat a tervezés!

3D látványterv

A helyszíni felmérés során rögzítettek alapján 3D látványtervet készítek az elképzelt bútorról. A terv méretarányosan, a kiválasztott anyag színeivel készül.

Az elkészült látványtervet e-mailen elküldöm, te pedig meg tudod nézni, hogy egyezik-e az elképzeléseiddel. A 3D látványtervet szükség esetén módosítani is tudjuk, mind az összeállítás, mind a színek, anyagok, vasalatok tekintetében.

2

!

A 3D látványterv elkészítésének díja 30.000 Ft, melyet megbízás esetén jóváírok az elkészült bútor árából!
A 3D látványterv díját a helyszíni felmérés után kell megfizetni.

3

Árajánlat

Az árajánlat minden költséget tartalmaz:

  • Anyagköltség (bútorlapok, vasalatok, fiókrendszerek stb.)
  • Munkadíj
  • Szállítási költség
  • Beépítési költség


Az árajánlat elfogadása után előlegszámlát állítok ki, melynek teljesítésével válik véglegessé a megrendelés. Az előlegszámla a vételár 50%-át tartalmazza.

Amennyiben az elfogadott árajánlat valamely tételén módosítani szeretnél (más alapanyag, más kialakítás), az a vételár módosulását eredményezi. Erről minden esetben egyeztetünk.

Lukátsy Bútor konyhabútor egyedi tervezéssel

Egyéb esetben az árajánlat elfogadása után az árban nincs változás. Nincsenek rejtett költségek, és nem fogok az alapanyag drágulására hivatkozva más összeget kérni, mint amit elfogadtál.

A tervek és az árajánlat elfogadása után nincs más hátra, mint megvalósítani az elképzelésed!

Gyártás, határidők

A megrendelés visszaigazolása után egyeztetjük a pontos ütemtervet.

Első lépésben a bútorodhoz szükséges összes alapanyagot megrendelem. Ezek általában 2 héten belül megérkeznek a műhelybe.
Ezt követően elkészítem magát a bútort, ami mérettől és komplexitástól függően általában 4-10 munkanapot vesz igénybe.

4

Ekkor már pontosan lehet látni, hogy mikorra fog elkészülni, így időpontot egyeztetünk a beépítésre.

konyhabútor készítés

5

Beépítés

A kész vagy lapraszerelt bútor beépítése akár 1 nap alatt is kész lehet, de nagy, bonyolult bútor esetén 5 napot is igénybe vehet. Erről már a tervezés során tájékoztatlak, hogy tudd, mivel kell számolnod.

Az elkészült bútorról végszámlát állítok ki, melynek rendezése az átadáskor esedékes.