Lukátsy bútor | Egyedi Konyhabútor - Lukátsy Bútor
Skip to content

Egyedi konyhabútor gyártás

A konyha legtöbbször a család egyik központi helye. A főzésen túl, helyet ad az étkezéseknek, a családi beszélgetéseknek, baráti kávézásoknak.

Az első utunk becsukott szemmel ide vezet reggelente, az első kávéhoz vagy teához.

Éppen ezért nem mindegy, hogy:

Milyen látvány tárul elénk

Ahogy ránézünk: Elegáns? Meghitt? Modern? Letisztult? Vidám?

Mennyire praktikus a gépek elhelyezése

Mennyire jó a tér kihasználása

Kézre esik-e minden, egy reggeli gyors kávéhoz

Figyelembe vettük-e a család szokásait

Mennyire tükrözi vissza a tulajdonosa személyiségét

Lukátsy Bútor - Egyedi konyhabútor

Az egyedi konyhabútor gyártása során figyelembe vesszük mindezeket, meggyőződésünk, hogy az egyedi konyhabútor készítésének legfontosabb munkafázisa a tervezés.

Az egyedi konyhabútor gyártás előnyei

Lukátsy Bútor - Egyedi konyhabútor

Az egyedi konyhabútor megfizethetetlen előnye, hogy egyszeri befektetéssel hosszútávra szóló bútorral ajándékozza meg önmagát. Az egyedi tervezéssel és kivitelezéssel készült bútor sehol máshol nem lesz megtalálható. Minden elemében az Ön konyhájához és az Ön egyéniségéhez illeszkedik. Eldöntheti, hogy melyik az a színárnyalat, amit szívesen látna minden nap, mennyi fiókja, polca legyen és hol, milyen magasságban.

Az egyedi konyhabútor praktikussága nem vitatható. Lehet, hogy picit drágább, de hosszú távon mégis kifizetődőbb, hiszen, ha megfelelően terveztük, a színvilág kiválasztása kellően alapos volt, a kivitelezés jó minőségben történt (ezt mi garantáljuk), akkor soha többé nem kell másik konyhabútort vásárolnia.

Hol süthetné a legjobb, legszebb süteményeket szeretteinek, ha nem egy egyedileg, alaposan, jól átgondolt, megtervezett konyhában, ahol nem csak “kézre áll minden”, hanem az Ön kezére áll minden.

Szereti a változatosságot? Ki gondolná, hogy egy egyedi konyhabútor gyártásnál is megvalósítható mindez? A tervezés során azt is elő lehet készíteni, hogy évente, kétévente cserélhetőek legyenek a frontok. Így az alap koncepció megtartásával teljesen átalakíthatjuk a konyhája színvilágát, igazodva a legújabb trendekhez.

Lukátsy Bútor - Egyedi konyhabútor

Mit is adhat még egy egyedi konyhabútor? Kényelmes, könnyed munkavégzést. Úgy lehet a saját konyhájának chef-e, hogy Ön mondja meg, mekkorát akar nyújtózkodni a fűszerekért, a fakanálért, mennyit akar szteppelni a mosogató, hűtő és tűzhely között. Ezeket mind figyelembe vesszük a tervezésnél. Elárulunk egy nagy titkot: asztalosműhelyünk vezetője nagyon szeret főzni, így pontosan tudja, hogy hogyan érdemes “kényelmesre” tervezni egy konyhát. Ezt előszeretettel jelzi is a háziasszonyoknak, ha elfogadják.

Lukátsy Bútor - Egyedi konyhabútor

Fontos, hogy jól érezzük magunkat a saját konyhánkban. Ebben is első helyen áll az egyedi konyhabútor, hiszen a kellemes látvány nem csak a bútor színeiben rejlik, hanem annak megvilágításában is. Egy-egy jól elhelyezett led világítás nagyon hangulatos élményt tud adni a nap bármely pillanatában. Akár reggel, amikor kibotorkálunk az életmentő kávéért, akár este, amikor kimegyünk egy pohár borért.

Egy jól tervezett egyedi konyhabútor azt a biztonságot adhatja, hogy nem kell lemondanunk egyetlen kedvenc edényünkről sem. Mindennek megtervezhető a helye, nem érhet bennünket az a csalódás, hogy kedvenc palacsintasütőink száműzetésbe kerülnek a kamrába, mert kevesebb a hely, mint az előző bútorban.

Lukátsy Bútor - Egyedi konyhabútor

Ajánlatkérés

Mire van szüksége?

Az űrlap beérkezését követően 2 munkanapon belül jelentkezünk megadott elérhetőségén!