Lukátsy bútor | Gardrószekrény készítés
Skip to content

Gardróbszekrény készítés

A jól átgondolt gardróbszekrény kívülről egy szép bútordarabnak tűnik, de ennél sokkal több.

Kedvenc ruhadarabjaink tároló helye, legféltettebb kincseink búvóhelye és gyakran, ha meglep egy vendég, a szétszórt dolgaink rejtekhelye.

Mire figyeljünk egy gardróbszekrény készítése során?

Funkcionalitás

A tervezés során fontosnak tartjuk, hogy elegendő időt szánjunk a tárolási igények és a belső elrendezés alapos átgondolására.

Méretek és elrendezés

Figyelembe vesszük a rendelkezésre álló helyet a szekrény kívánt belső elrendezésével együtt, így optimalizáljuk a tárlóhelyek elérhetőségét.

Anyag és design

Az anyagválasztás során figyelünk a szoba stílusára és a megrendelő személyiségére.

Részletek és kiegészítők

Fiókok, kosarak, kihúzható rúdszerkezetek - nincs olyan, hogy nincs. Praktikus, helytakarékos, könnyen hozzáférhető, akkor is, ha magasan van - kiegészítők óriási tárháza vár arra, aki egyedi gardróbszekrény megrendelésére szánja magát.

Lukátsy Bútor - Egyedi gardróbszekrény, beépítettszekrény készítés

Az egyedi gardróbszekrény megfizethetetlen előnye, hogy egyszeri befektetéssel hosszútávra szóló bútorral ajándékozza meg önmagát. Az egyedi tervezéssel és kivitelezéssel készült bútor sehol máshol nem lesz megtalálható. Minden elemében az Ön ruhatárához és az Ön egyéniségéhez illeszkedik. Eldöntheti, hogy melyik az a színárnyalat, amit szívesen látna minden nap, mennyi fiókja, polca legyen és hol, milyen magasságban.

Gardróbszekrény készítés egyedi tervezéssel

Lukátsy Bútor - Egyedi gardróbszekrény, beépítettszekrény készítés

Az egyedi gardróbszekrény praktikussága nem vitatható. Lehet, hogy picit drágább, de hosszú távon mégis kifizetődőbb, hiszen, ha megfelelően terveztük, a színvilág kiválasztása kellően alapos volt, a kivitelezés jó minőségben történt (ezt mi garantáljuk), akkor soha többé nem kell másik beépített szekrényt vásárolnia.

Az egyedi gardróbszekrény a legjobb tárhelye kedvenc ruháinak. A megfelelő tervezésnek köszönhetően gondoskodhat arról, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, anélkül, hogy a reggeli sietségben gyűrötten rángatná ki a kedvenc ruhadarabjait a szekrényből.

Lukátsy Bútor - Egyedi gardróbszekrény, beépítettszekrény készítés

Szereti a változatosságot? Ki gondolná, hogy egy egyedi gardróbszekrény készítésénél is megvalósítható mindez? A tervezés során azt is elő lehet készíteni, hogy évente, kétévente cserélhetőek legyenek a frontok. Így az alap koncepció megtartásával teljesen átalakíthatjuk a szoba színvilágát, igazodva a legújabb trendekhez.

Mit is adhat még egy egyedi gardróbszekrény? Kényelmet. A kiegészítők sokasága biztosítja, hogy könnyedén megtalálja mindennek a helyét, hogy úgy férjen hozzá a legmagasabban elhelyezett vállfákhoz, hogy ne kelljen létrára másznia, mindennek meglegyen a helye, anélkül, hogy keverednének.

Lukátsy Bútor - Egyedi gardróbszekrény, beépítettszekrény készítés

Fontos, hogy jól érezzük magunkat amikor kinyitjuk a gardróbszekrény ajtaját egy kellemes zuhanyzás után. Ebben is első helyen áll az egyedi gardróbszekrény, hiszen a kellemes látvány nem csak a bútor színeiben rejlik, hanem annak megvilágításában is. Egy-egy jól elhelyezett led világítás nagyon hangulatos élményt tud adni és abban is segít, hogy mindent láthassunk, akkor is ha a szobában sötét van.

Lukátsy Bútor - Egyedi gardróbszekrény, beépítettszekrény készítés

Egy jól tervezett egyedi gardróbszekrény azt a biztonságot adhatja, hogy nem kell lemondanunk egyetlen kedvenc ruhadarabunkról sem. Mindennek megtervezhető a helye, nem érhet bennünket az a csalódás, hogy ruhatárunk egy részét a sufniba kell száműznünk, mert kevesebb a hely, mint az előző bútorban.

Lukátsy Bútor - Egyedi gardróbszekrény, beépítettszekrény készítés

Ajánlatkérés

Mire van szüksége?

Az űrlap beérkezését követően 2 munkanapon belül jelentkezünk megadott elérhetőségén!